tirsdag 30. oktober 2012

Fotopakke fra USA

Fikk endelig bestilt camo til teleobjektivet mitt, Canon 400mm f5,6L, fra B&H i New York, USA.
Og det passet jo greit akkurat nå, siden det kan virke som at stormen Sandy kan skape litt kaos der borte, og at de måtte stenge butikken.
Bestilte også camo til begge telekonverterene mine, Canon EF 1,4x mkII og EF 2,0x mkII.
Passformen på 400mm-objektivet var meget bra, men på telekonverterne kunne det kanskje vært bittelitt bedre. De kunne nok vært 1-2mm høyere(se bilde).
Annet enn å kamuflere objektivet i skogen virker også denne camo'en som beskyttelse. Den er laget av 1-2mm tykk neopren som beskytter mot riper og er støtdempende..
"Neopren er et syntetisk gummimateriale. Materialet brukes innen dykking, både i våt- og tørrdrakter. Materialet er vanntett, støtdempende, varmeisolerende og oljebestandig."

Alltid kjekt å handle fra B&H, ingen dårlige erfaringer derifra! Følger man litt med på valutakurser så kan man til tider få ting litt billigere der enn her hjemme. Men det gjelder å sjekke opp mot norske priser, ikke alltid det er noe å spare! Husk å legge til frakt og 25% moms på totalsummen!!
---> http://www.bhphotovideo.com/

Andre ting jeg har bestilt fra B&H, uten problemer:
- Canon 70-200mm f4L IS
- Canon 24-70mm f2.8L
- Canon Speedlite 580EX II

Bestilte også en Hahnel Giga T Pro II trådløs fjernkontroll i samme slengen, som egentlig var bestilt fra en nettbutikk i Norge, men de utsatte stadig leveringstiden, og etter en mnd ble jeg lei!
Så da ble den avbestilt og heller lagt til i ordren fra B&H slik at man fikk alt i samme pakke.
Gleder meg til å teste denne, da den har mange funksjoner, som bla. lengere forsinkelse enn 10sek (som kameraet har), timelapse-funksjon, seriebilder osv.

Det kjekke med å bestille fra B&H er at de sender med UPS, og man ofte har pakken etter 3 dager, levert på døra! Til sammenligning bruker Posten Norge minst samme tiden på å få en pakke fra Oslo og ned til Tvedestrand......
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar